Sidor

lördag 21 januari 2017

Matcirklar

Idén med ett "hemligt" matsällskap är alltså att man är en grupp som byter recept och tips för matlagning eller bakning. Det kan också vara så att sällskapet bloggar och skriver kolumner som sina äventyr i köksregionerna. Berits Bageri är ett ställe som jag gärna besöker. Adressen är lite hemlig ännu, för det är en sak vi håller på att utveckla. Men det handlar alltså om matbröd. Vi har en tradition på vissa bröd här omkring, mormor och morfars systrar och nästan varje kvinna i trakten kan baka de här bröden, baserade på de fyra traditionella sädesslagen i vårt land. Men via alla kanaler kommer nu ett flöde av receptsamlingar. Det tävlas i matlagning i Australien och Amerika. Vi här i trakten vet också vad "Pickavieton" är. Det kan man ha på potatisarna. Tillsammans med en böckling kanske. Just nu har jag inget av dessa två, men vi får väl se vad de andra hittar på snart.

La idea de unas comunidades "secretos" implica es que se trata de un grupo de personas que cambian recetas y consejos para cocinar y hornear. También puede ser que escribimos blogs y columnas de nos aventuras en la zona de la cocina. Panadería de Berit es un lugar que me encanta visitar. La dirección es un pequeño secreto, sin embargo, porque no es una cosa que estamos desarrollando. Sin embargo, es por lo tanto de pan. Tenemos una tradición a hornear de pan por aquí, mi abuela y hermanas del abuelo y casi todas las mujeres de la vecindad puede hornear estos panes, con base en los cuatro tipos tradicionales de grano en nuestro país. Pero nosotros, todos los canales ahora fluirán de colecciones de recetas. Compitió en la cocina en Australia y América.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar