Sidor

tisdag 28 februari 2017

Salta bakverk

Jag letar recept idag för fler bakverk. Jag har också funderat vidare på vad som behövs för att kunna göra fler fotografier av våra bageriprodukter. Det betyder att vi först måste provbaka några. Myllynparas är en leverantör av olika sorters mjöl och gryn här i Finland. Jag förstår finska så det är inte för mig svårt att läsa recepten. Deras hemsida kan maskinöversättas till svenska. Med grahamsmjöl kan man baka många sorters matbröd. Målet är fortfarande att klara att möta efterfrågan på fler bakverk utan gluten eller socker. Det går att baka semlor eller bullar som gästerna kan fylla själva. De som klarar sötare fyllningar kan välja sådant, men de som har problem med mycket söta bakverk kan alltså i sin bulle stoppa in många sorters salta fyllningar.

Estoy hoy buscando las recetas para más pasteles. También me he preguntado sobre lo que se necesita para ser capaz de hacer más fotografías de nuestros productos de panadería. Esto significa que hay que cocer primera prueba algunas. Myllynparas es un proveedor de diversos tipos de harina y sémola en Finlandia. Entiendo finlandesa por lo que no es demasiado difícil para mí leer las recetas. Su sitio web puede ser traducida al sueco. Con harina de Graham puede hornear muchos tipos de pan. El objetivo sigue siendo que cumplir para satisfacer la demanda de productos más horneados sin gluten o azúcar. Puede hornear los panecillos o bollos que los huéspedes pueden llenar a sí mismos. Los que pasan los rellenos dulces como puede un bien utilizado, pero los que tienen problemas con pasteles muy dulces por lo tanto puede detener en su bollo en muchos tipos de rellenos salados.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar